FN2800
FN2800bl
FN2800antr
FN2800

FN2800

Robuust en landelijke uitstraling dankzij de toepassing van panelen en schoren.
Voorzien van strakke panelen en een rechte vormgeving als basisuitvoering. Verkrijgbaar in standaard deurmaten en op maat gemaakt tot 3000 mm hoog en 1300 mm breed. Behandeld met een witte grondverf of afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze.

Lees meer

Lees minder

 • Tijdloze klasse
 • Ook als maatwerk leverbaar
 • Behandeld met een witte grondverf of afgelakt in ieder gewenste RAL kleur.
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

In een landelijke stijl, die stoer, sober en toch elegant kan zijn, spelen deuren een belangrijke rol bij het creëren van de gewenste sfeer in je huis. Landelijke binnendeuren hebben specifieke kenmerken die bijdragen aan de landelijke uitstraling:

 1. Natuurlijke materialen zoals hout: Landelijke binnendeuren worden vaak gemaakt van natuurlijke materialen, met name hout. Het gebruik van echt hout brengt warmte en authenticiteit in het interieur, waardoor een rustieke en landelijke sfeer ontstaat.
 2. Vormgeving: De vormgeving van landelijke binnendeuren is vaak eenvoudig en tijdloos. Rechte lijnen en eenvoudige paneelindelingen zijn typerend. Deze strakke ontwerpen zorgen voor een ingetogen en rustgevend effect in de ruimte.
 3. Natuurlijke kleuren: Natuurlijke kleuren zijn essentieel voor een landelijke stijl. Denk aan aardetinten zoals beige, bruin, groen en verschillende tinten wit. Deze kleuren brengen de rust en sereniteit van de natuur naar binnen en vormen de perfecte achtergrond voor het landelijke interieur.

Door het combineren van deze kenmerken ontstaat een landelijke sfeer waarin eenvoud, natuurlijke materialen en kleuren centraal staan. Landelijke binnendeuren vormen een essentieel element in het creëren van deze stijl en dragen bij aan de warmte en charme van een landelijk interieur. Ze zijn de perfecte aanvulling op de andere landelijke elementen in je huis en zorgen voor een harmonieuze en uitnodigende sfeer.

Specificaties

 • Breedte: 730 mm, 780 mm, 830 mm, 880 mm, 930 mm, divers
 • Hoogte: 2015 mm, 2115 mm, 2315 mm, divers
 • Draairichting: L1 links naar binnen, L3 links naar buiten, R2 rechts naar binnen, R4 rechts naar buiten
 • Behandelingen: Afgelakt
 • Slot: Standaard voorzien van een slotkastboring Nemef 1200. Een gemonteerd slot is optioneel leverbaar.