tritherm
L_242_501bb293a55d7_1-700x700Z
tritherm

Tritherm L242

Deze voordeur gemaakt van 100% duurzaam plaatmateriaal met een kern van hoogwaardig XPS (geëxtrudeerd polystyreen) en een Tricoya toplaag biedt verschillende voordelen:
De deur is gemaakt van materialen die minder schadelijk zijn voor het milieu en afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen. Dit draagt bij aan een lagere ecologische voetafdruk.
uitstekende thermische eigenschappen. Het biedt een goede isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en energie-efficiëntie wordt bevorderd. Daarnaast is XPS bestand tegen vocht, rot en schimmel, wat de duurzaamheid van de deur verhoogt.
Tricoya toplaag: Tricoya is een specifiek type gemodificeerd hout dat zeer bestendig is tegen vocht, krimp, uitzetting en andere vormen van verwering. Het biedt duurzaamheid en stabiliteit, zelfs onder extreme omstandigheden, waardoor de levensduur van de deur wordt verlengd.
Geïntegreerde aluminium stabiliteitschermen: Aluminium is lichtgewicht, sterk en roestbestendig, dit draagt bij aan de stevigheid en stabiliteit van de deur, waardoor deze beter bestand is tegen externe krachten en langdurig gebruik.

Lees meer

Lees minder

Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De voordeur is de eerste kennismaking met je woning en moet bij de stijl van je huis en je smaak passen.
Naast esthetiek moet de voordeur ook robuust zijn en een gevoel van veiligheid bieden.

Het is raadzaam om onze hulp in te roepen bij het kiezen en installeren van een voordeur. Wij kunnen je adviseren over de beste opties die voldoen aan jouw behoeften op het gebied van stijl, veiligheid en duurzaamheid.

Specificaties

  • Perfect geisoleerde en gestabiliseerde deur
  • Leverbaar in deurmaten tot 950 x 2350 mm, grotere afmetingen mogelijk tegen meerprijs
  • Behandeld met een witte/grijze grondverf of afgelakt in ieder gewenste RAL kleur
  • Inclusief gemonteerd veiligheids glas