Fremont_3
doorsnede_glas
Sfeer02_Austria_Deuren_Balance_Binnendeur_14
Fremont_3

Austria Balance Fremont

Lees meer

Lees minder

 • Tijdloze stijlvolle deur
 • 8-ruits glasdeur
 • Luxe facetprofielen
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De tijdloze Balance Fremont geeft ieder interieur nóg meer cachet. De Austria binnendeur Fremont is een stijlvolle 8-ruits glasdeur met massieve grenen facetprofiel glaslatten en glasroedes. De binnendeur heeft robuuste stijlen en dorpels eveneens uitgevoerd met het luxe facetprofiel. De Fremont is beschikbaar in verschillende maten en verkrijgbaar als stompe – en opdekdeur. Alle Balance binnendeuren zijn FSC gecertificeerd, voorzien van een KOMO keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie.

Opbouw
De Fremont deur heeft een zeer groot glasoppervlak met een 8-ruits glasverdeling met massieve grenen 3 cm brede glasroedes. De stijlen, dorpels, glasroedes en glaslatten zijn rondom de glasvlakken allen voorzien van het luxe, schuine facetprofiel. De stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit massief grenen en vezelplaat en zijn voorzien van een HDF toplaag voor een extreem strakke laklaag. De bossing panelen zijn gemaakt van massief MDF. Bossing is de schuin afgewerkte rand van een paneel van een deur. De stijlen van de Fremont zijn 12,6 cm breed, de bovendorpel is 12,6 cm hoog, de onderdorpel is 19,1 cm hoog en de glasroede is 3 cm breed.

Glas
Voor deze deur zijn meerdere glasopties mogelijk; blank vlak glas, blank facet glas (met facet geslepen randen rondom op de acht glasvlakken, satijn vlak glas of satijn facet glas (voor minder doorkijk). De prijs van de deur is exclusief het glas en het plaatsen hiervan. Indien u glas bijbestelt, wordt dit apart meegeleverd. Met een meerprijs kunnen wij het glas voor u plaatsen, vul dan de optie “inclusief glasmontage” in bij uw bestelling

Bewerkingen
De deur is voorzien van voorplaatboring en slotgatboring voor een standaard (FORZA) 1200 slot. Hart krukgat zit op standaard hoogte: 105 cm vanaf de onderkant deur gemeten. De deuren zijn behandeld met een witte voorlak. Deze voorlak is zeer hoogwaardig en wordt vaak niet meer afgelakt. Voor behoud van garantie dient de deur nog wel eenmaal te worden afgelakt. Vooral als de (stompe) deur nog op breedte of hoogte wordt aangepast of arm geschaafd wordt, dient de deur te worden afgelakt.

De bijpassende glaslatten worden op maat in de glasopening meegeleverd, tenzij gekozen wordt om de deur inclusief glasmontage te bestellen. In dat geval worden de glaslatten in onze fabriek gemonteerd.

Alle gewenste deelbewerkingen, zoals maatbewerking, arm schaven van de sluitzijde, (blinde) scharnierinkrozingen op stompe deuren, infrezen van groeven voor tochtvaldorpels of schuifdeursystemen en diverse boringen (voor sloten) zijn mogelijk voor de Balance deuren.

Alle Balance deuren kunnen ook fabrieksmatig afgelakt besteld worden, maak daarvoor gebruik van onze aflakservice in crème wit (RAL 9001), signaal wit (RAL 9003), zuiver wit (RAL 9010) of verkeerswit (RAL 9016).

De opdekdeuren zijn voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Deurbeslag
Deurkrukken met ronde rozetten, zoals de FORZA Beatus, passen mooi bij deze deuren. Bijpassende deurkrukken zijn leverbaar in RVS, mat nikkel, glans nikkel of zwart.

Serie Balance
Balance binnendeuren passen perfect bij een tijdloos interieur en sluiten perfect aan bij de jaren dertig stijl. De bossing panelen, de strakke profilering en de diverse glasvarianten van de Balance deuren zijn geïnspireerd op trends uit de jaren dertig. Door de ruime keuze in glas en deur­beslag én natuurlijk door de kleurstellingen, is er volop ruimte om gevoel en smaak terug te laten komen in een stijlvol interieur.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Balance Fremont
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels van vezelplaat
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp of Opdek
 • Behandeling: Voorgelakt in RAL 9010
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 12 jaar