Product01_Austria_Deuren_Balance_Binnendeur_39
Sfeer01_Austria_Deuren_Balance_Binnendeur_29
doorsnede_glas
Product01_Austria_Deuren_Balance_Binnendeur_39

Austria Balance Jersey

Lees meer

Lees minder

 • Tijdloze stijlvolle deur
 • 4-ruits glasdeur
 • Luxe facetprofielen
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De tijdloze binnendeur Jersey geeft ieder interieur nóg meer cachet. De Austria binnendeur Jersey is een stijlvolle 4-ruits luxe glasdeur uit de serie Balance. De binnendeur heeft robuuste stijlen en dorpels uitgevoerd met het luxe facetprofiel. De Jersey is beschikbaar in verschillende maten en verkrijgbaar als stompe – en opdekdeur. Alle Balance binnendeuren zijn FSC gecertificeerd, voorzien van een KOMO keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie.
Opbouw 
De glasdeur is opgebouwd uit vezelplaat en voorzien van een HDF toplaag. De bossing panelen zijn gemaakt van massief MDF. Bossing is de schuin afgewerkte rand (afgeschuinde facetprofilering) van een paneel van een deur. De traditionele glaslatten zijn eveneens gemaakt van massief grenen. De stijlen van de Jersey zijn 12,6 cm breed, de tussenstijl is 8 cm breed, de bovendorpel is 12,6 cm hoog, de tussendorpel is 9,4 cm breed en de onderdorpel is 19,1 cm hoog.
Glas 
Voor deze deur zijn meerdere glasopties mogelijk; blank vlak glas, halfmat vlak glas, satijn vlak glas, blank facetglas (met facet geslepen randen rondom op de drie glaspanelen) of satijn facetglas (voor minder doorkijk). De prijs van de deur is exclusief het glas en het plaatsen hiervan. Indien u glas bijbestelt, wordt dit apart meegeleverd. Met een meerprijs kunnen wij het glas voor u plaatsen, vul dan de optie “inclusief glasmontage” in bij uw bestelling.
Bewerkingen
De deur is voorzien van voorplaatboring en slotgatboring voor een standaard (FORZA) 1200 slot. Hart krukgat zit op standaard hoogte: 105 cm vanaf de onderkant deur gemeten. De deuren zijn behandeld met een witte voorlak. Deze voorlak is zeer hoogwaardig en wordt vaak niet meer afgelakt. Voor behoud van garantie dient de deur nog wel eenmaal te worden afgelakt. Vooral als de (stompe) deur nog op breedte of hoogte wordt aangepast of arm geschaafd wordt, dient de deur te worden afgelakt.
De bijpassende glaslatten worden op maat in de glasopening meegeleverd, tenzij gekozen wordt om de deur inclusief glasmontage te bestellen. In dat geval worden de glaslatten in onze fabriek gemonteerd.
Alle gewenste deelbewerkingen, zoals maatbewerking, arm schaven van de sluitzijde, (blinde) scharnierinkrozingen op stompe deuren, infrezen van groeven voor tochtvaldorpels of schuifdeursystemen en diverse boringen (voor sloten) zijn mogelijk voor de Balance deuren.
Alle Balance deuren kunnen ook fabrieksmatig afgelakt besteld worden, maak daarvoor gebruik van onze aflakservice in crème wit (RAL 9001), signaal wit (RAL 9003), zuiver wit (RAL 9010) of verkeerswit (RAL 9016).
De opdekdeuren zijn voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.
Deurbeslag
Deurkrukken met ronde rozetten, zoals de FORZA Beatus, passen mooi bij deze deuren. Bijpassende deurkrukken zijn leverbaar in RVS, mat nikkel, glans nikkel of zwart.
Serie Balance
Balance binnendeuren passen perfect bij een tijdloos interieur en sluiten perfect aan bij de jaren dertig stijl. De bossing panelen, de strakke profilering en de diverse glasvarianten van de Balance deuren zijn geïnspireerd op trends uit de jaren dertig. Door de ruime keuze in glas en deur­beslag én natuurlijk door de kleurstellingen, is er volop ruimte om gevoel en smaak terug te laten komen in een stijlvol interieur.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Balance Jersey
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels van vezelplaat
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp of Opdek
 • Behandeling: Voorgelakt in RAL 9010
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 12 jaar