Product01_Austria_Deuren_Balance_Binnendeur_43
doorsnede_dicht_8
Sfeer02_Austria_Deuren_Balance_Binnendeur_17
Product01_Austria_Deuren_Balance_Binnendeur_43

Austria Balance Seattle

Lees meer

Lees minder

 • Tijdloze stijlvolle deur
 • Gratie en luxe
 • Luxe facetprofielen
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De tijdloze Balance Seattle geeft ieder interieur nóg meer cachet. De Austria binnendeur Seattle is een stijlvolle massieve MDF paneeldeur. De binnendeur heeft robuuste stijlen, dorpels en een bossing paneel eveneens uitgevoerd met het luxe facetprofiel. De Seattle is beschikbaar in verschillende maten en verkrijgbaar als stompe – en opdekdeur. Alle Balance binnendeuren zijn FSC gecertificeerd, voorzien van een KOMO keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie.
Opbouw 
De massieve MDF paneeldeur is opgebouwd uit vezelplaat en voorzien van een HDF toplaag. De bossing panelen zijn gemaakt van massief MDF. Bossing is de schuin afgewerkte rand (afgeschuinde facetprofilering) van een paneel van een deur. De stijlen van de Seattle zijn 12,6 cm breed, de bovendorpel is 12,6 cm breed, de onderdorpel is 19,1 cm hoog, de tussendorpel is 13,6 cm breed en de tussenstijl is 9 cm.
Bewerkingen 
De deur is voorzien van voorplaatboring en slotgatboring voor een standaard (FORZA) 1200 slot. Hart krukgat zit op standaard hoogte: 105 cm vanaf de onderkant deur gemeten. De deuren zijn behandeld met een witte voorlak. Deze voorlak is zeer hoogwaardig en wordt vaak niet meer afgelakt. Voor behoud van garantie dient de deur nog wel eenmaal te worden afgelakt. Vooral als de (stompe) deur nog op breedte of hoogte wordt aangepast of arm geschaafd wordt, dient de deur te worden afgelakt.
Alle gewenste deelbewerkingen, zoals maatbewerking, arm schaven van de sluitzijde, (blinde) scharnierinkrozingen op stompe deuren, infrezen van groeven voor tochtvaldorpels of schuifdeursystemen en diverse boringen (voor sloten) zijn mogelijk voor de Balance deuren.
Alle Balance deuren kunnen ook fabrieksmatig afgelakt besteld worden, maak daarvoor gebruik van onze aflakservice in crème wit (RAL 9001), signaal wit (RAL 9003), zuiver wit (RAL 9010) of verkeerswit (RAL 9016).
De opdekdeuren zijn voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.
Deurbeslag
Deurkrukken met ronde rozetten, zoals de FORZA Beatus, passen mooi bij deze deuren. Bijpassende deurkrukken zijn leverbaar in RVS, mat nikkel, glans nikkel of zwart.
Serie Balance 
Balance binnendeuren passen perfect bij een tijdloos interieur en sluiten perfect aan bij de jaren dertig stijl. De bossing panelen, de strakke profilering en de diverse glasvarianten van de Balance deuren zijn geïnspireerd op trends uit de jaren dertig. Door de ruime keuze in glas en deur­beslag én natuurlijk door de kleurstellingen, is er volop ruimte om gevoel en smaak terug te laten komen in een stijlvol interieur.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Balance Seattle
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels van vezelplaat
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp of Opdek
 • Behandeling: Voorgelakt in RAL 9010
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 12 jaar