Product01_Austria_Deuren_Cabana_Blanco_Binnendeur_9
Sfeer02_Austria_Deuren_Cabana_Blanco_Binnendeur_5
Product05_Austria_Deuren_Cabana_Blanco_Binnendeur_9
Product01_Austria_Deuren_Cabana_Blanco_Binnendeur_9

Austria Cabana Blanco Uno

Lees meer

Lees minder

 • Traditioneel model in nieuw jasje
 • Witte Barn Door
 • Enkele schoor
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

Traditionele ‘barn door’ met eigentijdse uitstraling door de strakke witte afwerking. Sterk, stabiel en stoer voor iedere familiewoning. Met klamp(en) naar voorkeur aan de voor- of achterzijde te gebruiken. In de witte uitvoering krijgt deze traditionele deur een eigentijdse uitstraling waardoor deze in vrijwel ieder interieur past. Ideaal als keukendeur of slaapkamer deur, maar natuurlijk in het gehele huis te gebruiken. Ook mooi te combineren met dezelfde deur in Eiken (Cabana Roble Uno). Alle Cabana Blanco binnendeuren zijn FSC gecertificeerd, voorzien van een KOMO keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie.
Opbouw 
Door een opbouw van hoogwaardige vezelplaat met HDF toplaag, voor de perfecte lakafwerking, is deze deur sterk en stabiel. In tegenstelling tot dezelfde deur gemaakt van massief MDF, is de Cabana Blanco niet overbodig zwaar. Toch adviseren wij om vooral de hogere 231,5 cm versie af te hangen aan 4 scharnieren, in plaats van 3, om doorhangen te voorkomen. Rondom, aan de buitenzijdes van de stijlen en dorpels, is gebruik gemaakt van massief hout, zodat de deur iets (1 cm) smaller of korter kan worden gemaakt als het bestaande kozijn een afwijkende maat heeft. Bij inkorten kan dit 1 cm aan de bovenzijde en 1 cm aan de onderzijde. Het massieve hout rondom zorgt er ook voor dat de deur arm geschaafd kan worden (licht afgeschuind, meestal alleen aan de sluitzijde om klemmen te voorkomen).
Bewerkingen 
De deur is voorzien van slotgatboring voor standaard (FORZA) 1200 slot, hart krukgat op 105 cm vanaf onderkant deur gemeten. De deuren zijn behandeld met een witte polyurethaan (hardere laklaag) zuiver witte (RAL 9010) voorlak. De lak is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Voor behoud van garantie dient de deur nog wel eenmaal te worden afgelakt. Vooral als de (stompe) deur nog op breedte of hoogte wordt aangepast of arm geschaafd wordt, dient de deur te worden afgelakt.
Alle gewenste deelbewerkingen, zoals maatbewerking, arm schaven van de sluitzijde, (blinde) scharnierinkrozingen, infrezen van groeven voor tochtvaldorpels of schuifdeursystemen en diverse boringen (voor afwijkende sloten) zijn mogelijk voor de Cabana Blanco deuren.
Alle Cabana Blanco deuren kunnen ook fabrieksmatig afgelakt besteld worden, maak daarvoor gebruik van onze aflakservice in crème wit (RAL 9001), signaal wit (RAL 9003), zuiver wit (RAL 9010) of verkeerswit (RAL 9016).
Deurbeslag
Stoere deurkrukken en scharnieren in zwart of RVS passen perfect bij de Cabana Blanco deur. Kies bijvoorbeeld voor de FORZA KL-89 scharnieren en de scherp geprijsde zwarte KV2010 KlikVast deurkruk of de KV2000 RVS versie met bijpassend vierkant toiletbeslag of sleutel cq cilinderrozet.
Serie Cabana Blanco 
Cabana Blanco binnendeuren passen perfect bij een tijdloos interieur en staan heel mooi in een gezinswoning. De klampen en planken voorzijde van de Cabana Blanco deuren geven de deuren een stoere uitstraling. De deuren zijn FSC gecertificeerd en voorzien van KOMO keurmerk dat garantie biedt op de kwaliteit van de productie.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Cabana Blanco Uno
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Kern van vezelplaat.
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp
 • Behandeling: Voorgelakt in RAL 9010
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 12 jaar