Product01_Austria_Deuren_Dutch_Line_Binnendeur_36
doorsnede_glas
Sfeer01_Austria_Deuren_Dutch_Line_Binnendeur_13
Product01_Austria_Deuren_Dutch_Line_Binnendeur_36

Austria Dutch Line Barneveld

Lees meer

Lees minder

 • Tijdloze stijlvolle deur
 • Stoer en toch verfijnd
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De tijdloze glasdeur Barneveld past in vrijwel ieder interieur. De Austria binnendeur Barneveld is een zeer populaire, stijlvolle vierruits deur, uit de serie Dutch Line. De deur heeft een solide dubbele onderdorpel en robuuste stijlen en dorpels uitgevoerd met het luxe (schuine) facetprofiel. De deur is bij uitstek geschikt als gangdeur en keukendeur en valt perfect te combineren met de Ede en Laren. De Barneveld is beschikbaar in verschillende maten en verkrijgbaar als stompe deur en opdekdeur. Alle Dutch Line binnendeuren zijn FSC gecertificeerd en worden geleverd met 12 jaar garantie.
Opbouw 
De deur heeft een hoge, dubbele onderdorpel waardoor deze zeer geschikt is voor een gezinswoning met (kleine) kinderen. De Barneveld heeft massieve samengestelde stijlen en dorpels voorzien van een HDF toplaag voor nog strakkere lakafwerking. Rondom de glasvlakken zijn de stijlen en dorpels voorzien van het luxe (schuine) facetprofiel. De traditionele glaslatten zijn gemaakt van massief grenen. De stijlen zijn 118 mm breed, bovendorpel: bij deurhoogte 201,5 en 231,5 cm: 118 mm breed; bij hoogte 2115 mm: 143 mm breed, tussendorpels: 90 mm breed, onderdorpel: bij deurhoogte 201,5 cm: 215 mm hoog; bij hoogte 211,5 en 231,5 cm: 290 mm hoog.
Glas 
Voor deze deur zijn meerdere glasopties mogelijk; blank vlak glas, blank facet glas (met facet geslepen randen rondom op de vier glaspanelen, satijn vlak glas of satijn facet glas (voor minder doorkijk). De prijs van de deur is exclusief het glas en het plaatsen hiervan. Indien u glas bijbestelt, wordt dit apart meegeleverd. Met een meerprijs kunnen wij het glas voor u plaatsen, vul dan de optie “inclusief glasmontage” in bij uw bestelling.
Bewerkingen
De deur is voorzien van voorplaatboring en slotgatboring voor een standaard (FORZA) 1200 slot. Hart krukgat zit op standaard hoogte: 105 cm vanaf de onderkant deur gemeten. De deuren zijn behandeld met een witte voorlak. Deze voorlak is zeer hoogwaardig en wordt vaak niet meer afgelakt. Voor behoud van garantie dient de deur nog wel eenmaal te worden afgelakt. Vooral als de (stompe) deur nog op breedte of hoogte wordt aangepast of arm geschaafd wordt, dient de deur vanzelfsprekend te worden afgelakt.
De bijpassende glaslatten worden op maat in de glasopening meegeleverd, tenzij gekozen wordt om de deur inclusief glasmontage te bestellen. In dat geval worden de glaslatten in onze fabriek gemonteerd.
Alle gewenste deelbewerkingen, zoals maatbewerking, arm schaven van de sluitzijde, (blinde) scharnierinkrozingen op stompe deuren, infrezen van groeven voor tochtvaldorpels of schuifdeursystemen en diverse boringen (voor sloten) zijn mogelijk voor de Dutch Line deuren.
Alle Dutch Line deuren kunnen ook fabrieksmatig afgelakt besteld worden, maak daarvoor gebruik van onze aflakservice in crème wit (RAL 9001), signaal wit (RAL 9003), zuiver wit (RAL 9010) of verkeerswit (RAL 9016).
De opdekdeuren zijn voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.
Deurbeslag
Deurkrukken met vierkante rozetten, zoals de FORZA Benita, passen mooi bij deze deuren. Bijpassende deurkrukken zijn leverbaar in RVS, mat nikkel, glans nikkel of zwart.
Serie Dutch Line
De Dutch Line binnendeuren kenmerken zich door een combinatie van hoge, dubbele onderdorpels en strakke, volledig vlakke panelen. Deze twee kenmerken zorgen voor een net iets strakkere uitstraling ten opzichte van de Balance lijn. De verfijnde schuine facetprofielen zorgen voor een luxe, tijdloze look in vergelijking met de Svenska lijn, die zich kenmerkt door een rechte afwerking van de stijlen en (tussen)dorpels.
Alle deuren uit de Dutch Line serie zijn in stompe versie leverbaar. Enkele maten zijn eveneens in opdek uit voorraad leverbaar en kunnen anders als maatwerkdeur besteld worden (maatwerk deuren worden gegrond geleverd).

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Dutch Line Barneveld
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels van vezelplaat
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp of Opdek
 • Behandeling: Voorgelakt in RAL 9010
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 12 jaar