Pronto_Legno_Nero_Roma_01
Schwarz_sfeer1_1
Pronto_Legno_Nero_Roma_01

Austria Fertig Schwarz

Lees meer

Lees minder

 • Houten vlakke deur
 • Afgelakt kant-en-klaar voor montage
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De binnendeur Fertig Schwarz is een perfect egaal zwart (RAL 9005) afgelakte vlakke deur. De stompe deur is kant-en-klaar voor montage; voorzien van scharnierinkrozingen en arm geschaafd (zodat de deur niet kan klemmen bij het open draaien) en de opdekdeur is voorzien van paumelle gaten. Zeer hoogwaardige vlakke deur door de opbouw van Grenen randhout, vezelplaat kern en HDF deuroppervlak.
Opbouw 
De Fertig Schwarz is opgebouwd uit massief Grenen randhout, een hoogwaardige vezelplaat kern en een HDF deuroppervlak. Door de hardere persing is een HDF plaat veel gladder en egaler dan een MDF plaat en is de lakafwerking dus altijd veel strakker.
De Fertig Schwarz stompe deur is zeer hoogwaardig afgelakt, arm geschaafd, voorzien van standaard (89 x 89 mm) scharnierinkrozingen en slotgat- en voorplaatboring. De scharnierinkrozingen zijn fabrieksmatig met een CNC robot aangebracht, hierdoor is de scharnierinkrozing op de tiende millimeter nauwkeurig uitgevoerd. Deze deuren zijn al afgelakt en dienen alleen nog te worden afgehangen bij ontvangst.
Scharnierinkrozingen (bij de stompe versie): 201,5 en 211,5 cm hoge deuren zijn voorzien van 3 scharnierinkrozingen op 11,8 cm, 95,8 cm en 179,8 cm, gemeten vanuit bovenzijde deur tot bovenzijde scharnier. De 231,5 cm hoge deuren zijn voorzien van 4 scharnierinkrozingen op 11,8 cm, 31,8 cm, 115,8 cm en 204,8 cm.
Paumellegat boringen bij de opdek versie zijn volgens de Nederlandse normering op standaard hoogte aangebracht. Voor 201,5 cm en 211,5 cm deuren twee boringen en voor 231,5 cm hoge deuren drie boringen.
Bewerkingen 
De Fertig binnendeuren zijn kant-en-klaar afgewerkt voor montage. De Schwarz binnendeur is gitzwart (RAL 9005) afgelakt.
Alle modellen kunnen met extra deelbewerkingen geleverd worden. Bijvoorbeeld extra dwarsboringen voor deurkrukken of vrij/bezet beslag. Of infrezing voor een (automatisch) tochtval dorpel.
Deurbeslag 
De stompe binnendeuren zijn voorzien van scharnierinkrozingen en de opdekdeur is voorzien van paumelle gaten. Zowel de opdek deur als de stompe deur is voorzien van een slotgat- en voorplaatboring voor een (FORZA) 1200 slot. Bijpassende deurkrukken zoals de Benita serie of de Beautus serie staan erg mooi bij deze deuren. De Fertig Schwarz stompe binnendeur is uitermate geschikt om te worden gecombineerd met een wandomvattend Renov8 Nero kozijn dat ook reeds is voorzien van scharnierinkrozingen. Verder zijn de stompe deuren geschikt voor standaard 89×89 mm bladpaumelle- en kogellager scharnieren en de opdek deuren geschikt voor standaard zwarte paumellen.
Serie Fertig 
De Fertig deuren zijn geheel gereed gemaakt om direct te worden afgehangen. De tijdbesparing bij het monteren is ongekend. Bovendien zijn de Fertig deuren kwalitatief de mooiste en sterkste vlakke binnendeuren door de combinatie van massief Grenen randhout, hoogwaardige vezelplaat kern en HDF deuroppervlak met super strakke lakafwerking. Hoe mooi is dát.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Fertig Schwarz
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels van massief grenen hout
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp
 • Behandeling: Afgelakt in RAL 9005
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 12 jaar