Pronto_Legno_Bianco_Roma_01
Legno_Bianco_Roma
Pronto_Legno_Bianco_Roma_01

Austria Fertig Weiβ

Lees meer

Lees minder

 • Houten vlakke deur
 • Afgelakt kant-en-klaar voor montage
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De binnendeur Fertig Weiβ is een perfect egaal zuiver wit (RAL 9010) afgelakte vlakke deur. De stompe deur is kant-en-klaar voor montage; voorzien van scharnierinkrozingen en arm geschaafd (zodat de deur niet kan klemmen bij het open draaien). Zeer hoogwaardige vlakke deur door de opbouw van Grenen randhout, vezelplaat kern en HDF deuroppervlak.
Opbouw 
De Fertig Weiβ is opgebouwd uit massief Grenen randhout, een hoogwaardige vezelplaat kern en een HDF deuroppervlak. Door de hardere persing is een HDF plaat veel gladder en egaler dan een MDF plaat en is de lakafwerking dus altijd veel strakker.
De Fertig Weiβ deur is zeer hoogwaardig afgelakt, arm geschaafd, voorzien van standaard (89 x 89 mm) scharnierinkrozingen en slotgat- en voorplaatboring. De scharnierinkrozingen zijn fabrieksmatig met een CNC robot aangebracht, hierdoor is de scharnierinkrozing op de tiende millimeter nauwkeurig uitgevoerd. Deze deuren zijn al afgelakt en dienen alleen nog te worden afgehangen bij ontvangst.
Scharnierinkrozingen: 201,5 en 211,5 cm hoge deuren zijn voorzien van 3 scharnierinkrozingen op 11,8 cm, 95,8 cm en 179,8 cm, gemeten vanuit bovenzijde deur tot bovenzijde scharnier. De 231,5 cm hoge deuren zijn voorzien van 4 scharnierinkrozingen op 11,8 cm, 31,8 cm, 115,8 cm en 204,8 cm.
Bewerkingen 
De Fertig binnendeuren zijn kant-en-klaar afgewerkt voor montage. De Weiβ binnendeur is zuiver wit (RAL 9010) afgelakt. De deuren zijn versmalbaar / inkortbaar tot 10 mm aan alle zijden.
Alle modellen kunnen met extra deelbewerkingen geleverd worden. Bijvoorbeeld extra dwarsboringen voor deurkrukken of vrij/bezet beslag of infrezing voor een tochtval dorpel.
Deurbeslag 
De binnendeuren zijn voorzien van scharnierinkrozingen en een slotgat- en voorplaatboring voor een (FORZA) 1200 slot. Bijpassende deurkrukken zoals de Benita serie of de Beautus serie staan erg mooi bij deze deuren. De Fertig binnendeur is uitermate geschikt om te worden gecombineerd met een wandomvattend Renov8 Nero, Renov8 Blanco of Renov8 Ecosy kozijn dat ook reeds is voorzien van scharnierinkrozingen. Verder zijn de deuren geschikt voor standaard bladpaumelle- en kogellager scharnieren.
Serie Fertig
De Fertig deuren zijn geheel gereed gemaakt om direct te worden afgehangen. De tijdbesparing bij het monteren is ongekend. Bovendien zijn de Fertig deuren kwalitatief de mooiste en sterkste vlakke binnendeuren door de combinatie van massief Grenen randhout, hoogwaardige vezelplaat kern en HDF deuroppervlak met super strakke lakafwerking. Hoe mooi is dát.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Fertig Weiβ
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels van massief grenen hout
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp
 • Behandeling: Afgelakt in RAL 9010
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 12 jaar