_Product01_Austria_Deuren_Freeslijn_Binnendeur_20
VHF01
_Product01_Austria_Deuren_Freeslijn_Binnendeur_20

Austria Freeslijn VHF01

Lees meer

Lees minder

 • Strakke verdiepte lijnen
 • Twee verticale en vier horizontale lijnen
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De Freeslijn VHF01 is een perfect alternatief voor een volledig vlakke deur. Door de strakke verdiepte horizontale- en verticale lijnen wordt de uitstraling van een drie paneels deur gecreëerd die mooi past in een Scandinavisch interieur. De binnendeur kan in iedere gewenste kleur afgelakt worden. Alle Freeslijn binnendeuren zijn FSC gecertificeerd en worden geleverd met 5 jaar garantie.

Opbouw
De Austria VHF01 freeslijndeur is samengesteld uit een Grenen houten frame met daarin een honingraat vulling afgewerkt aan beide zijden met een MDF deuroppervlak. Het MDF deuroppervlak bestaat uit speelse vakken gefreesd met een moderne groef. De freeslijnen van de VHF01 zijn u-vormig en 9 mm breed. De deuren zijn 40 mm dik en zijn voorzien van FORZA 1200 slotgat- en voorplaatboring.

De deur is beschikbaar in een stompe – en een opdek versie en is verkrijgbaar in veel verschillende breedtes en hoogtes.

De stompe versie is aan alle zijden 10 mm smaller te maken/inkortbaar en is zuiver wit (RAL 9010) voorbehandeld met hoogwaardige polyurethaan verf. Deze dient nog te worden afgelakt.

De opdek Freeslijn deuren zijn fabrieksmatig signaal wit (RAL 9003) afgelakt met een polyurethaan lak. De opdek versie is alleen aan de onderzijde 10 mm inkortbaar en dient bij inkorten aan de onderzijde opnieuw te worden gelakt.

Bewerkingen 
De stompe Freeslijndeuren kunnen door ons fabrieksmatig worden voorzien van scharnierinkrozingen (bij Liniedør reeds aanwezig), dwarsboring (bijvoorbeeld voor de deurkrukken of vrij/bezet knop) en kunnen arm geschaafd en versmald of ingekort worden.

Zowel de stompe – als opdek deur kan worden voorzien van een infrezing voor een tochtvaldorpel en kan worden afgelakt in crème wit (RAL 9001), signaal wit (RAL 9003), zuiver wit (RAL 9010) of verkeerswit (RAL 9016). De opdek deur is standaard al afgelakt in RAL 9003, maar kan indien gewenst dus in een andere wit tint nogmaals afgelakt worden. Maatwerk is helaas niet mogelijk bij de Freeslijn serie.

Deurbeslag 
De deur is voorzien van een FORZA 1200 slot- en voorplatboring. Deurkrukken met een vierkant (RVS of zwart) rozet passen mooi bij deze deuren. Bijpassend deurbeslag zijn onder andere de interessant geprijsde Best Buy deurkrukken. De stompe Freeslijn deuren zijn ook goed te combineren met het Basic binnendeurkozijn.

Serie Freeslijn 
De Freeslijn lijndeuren zijn een stijlvol alternatief voor volledig vlakke binnendeuren. Door de honingraat vulling zijn de Freeslijn deuren interessant geprijsd. Het MDF deuroppervlak bestaat uit speelse vakken gefreesd met een moderne groef. De stompe Freeslijn deuren zijn zuiver wit (RAL 9010) voorbehandeld en de opdekdeuren zijn signaal wit (RAL 9003) afgelakt.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Freeslijn VHF01
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Kern van vezelplaat.
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp of Opdek
 • Behandeling: Voorbehandeld in RAL 9010
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 5 jaar