Nero_Legno_Asti_01
Sfeer01_Austria_Deuren_Nero_Legno_Binnendeur_29
Sfeer04_Austria_Deuren_Nero_Legno_Binnendeur_21 copy
Nero_Legno_Asti_01

Austria Nero Legno Asti

Lees meer

Lees minder

 • Houten deur met industriele uitstraling
 • Standaard zwart gegrond
 • Inclusief gemonteerd blank veiligheidsglas
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De Nero Legno Asti is een zwarte industriële deur met vier asymmetrische glasvlakken, die perfect te combineren is met de Foggia paneeldeur. Alle Nero Legno binnendeuren zijn FSC gecertificeerd, voorzien van een KOMO keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie.

Opbouw
De Nero Legno Asti is opgebouwd uit massief Grenen houten stijlen, dorpels en zeer smalle roedes en HDF toplaag. De HDF toplaag zorgt voor een extra glad oppervlak waardoor de lakafwerking veel egaler is. De ruiten zijn (zonder glaslatten) opgesloten tussen de smalle stijlen, dorpels en roedes. De stijlbreedte van de stompe deur is 80 mm breed en de stijlen van de opdekdeuren zijn 70 mm breed aan de smalle zijde en 80 mm breed aan de opdekzijde.

Glas 
Het glas van de Asti is fabrieksmatig 6 mm gemonteerd blank veiligheidsglas. De glasroede is 30 mm breed. Zie voor ‘getint’ glas de Nero Legno Asti Tinto binnendeur. Maatwerk Asti deuren zijn tegen meerprijs ook met opgesloten mat glas bestelbaar.

Bewerkingen 
De Nero Legno Asti voorraaddeur is mat gitzwart (RAL 9005) voorgelakt. Voor behoud van garantie dient de deur nog eenmaal te worden afgelakt, maar de deur wordt vaak ook voorgelakt toegepast vanwege de hoge kwaliteit afwerking. De Asti stompe- of opdek maatwerkdeur is naar keuze zwart of wit voorbehandeld en dient altijd nog eenmaal te worden afgelakt.

De deur is voorzien van een slotgat voor een FORZA Nero Legno smalslot (vanwege de smalle stijlen past een 1200 slot niet in de breedte) op 105 cm kruk hoogte gemeten vanaf de onderkant van de deur. Gebruik de smalslot slotgatvulling indien de deur wordt toegepast als schuifdeur of eventueel als taatsdeur zonder slot.

De zwarte Asti voorraaddeur of maatwerkdeur kan ook fabrieksmatig afgelakt besteld worden in gitzwart (RAL 9005) of omber grijs (RAL 7022). De wit voorbehandelde Asti maatwerkdeur kan fabrieksmatig worden afgelakt in crème wit (RAL 9001), signaal wit (RAL 9003), zuiver wit (RAL 9010) of verkeers wit (RAL 9016).

Deurbeslag 
De deurkrukken met mini-rozet zijn specifiek ontworpen voor de industriële deuren met smalle stijlen, standaard rozetten zijn namelijk te breed en kunnen knellen tegen de kozijnstijl. Bestel dus altijd de FORZA Sicilia, Veneto of Toscana bij de deur en denk ook aan de Toscana Oro (mat goud) of Acquirente (mat koper) als alternatief voor mat zwart, mat RVS of wit.

Gebruik voor de stompe Asti het FORZA stompe smalslot en voor de opdek Asti het FORZA opdek smalslot (magnetisch of mechanisch). Kies bij toepassing van de opdek deur in combinatie met een stalen kozijn altijd voor de mechanische versie om problemen, die kunnen ontstaan bij bepaalde stalen kozijnen, te voorkomen.

Serie Nero Legno 
De Nero Legno deur is de eerste industriële houten binnendeur die als alternatief voor de stalen industriële deur werd geïntroduceerd tegen een fractie van de prijs. Sindsdien is de Nero Legno constant verbeterd en biedt uitsluitend voordelen door de ongekende lakafwerking en de smallere roedes.

Afhangservice
Deze deur laten afhangen door Mastermate Ruvo? Kijk voor alle mogelijkheden op onze pagina over onze afhangservice.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Nero Legno Asti
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels van massief grenen hout
 • Breedte: Standaard maten, maatwerk tegen meerprijs
 • Hoogte: Standaard maten, maatwerk tegen meerprijs
 • Zowel in stomp als opdek verkrijgbaar
 • Behandeling: Zwart gegrond
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Forza smalslot
 • Garantie: 12 jaar