Alta_Chiari_kamerhoog_01_3
Alta_Piatto_Chiari_kamerhoog_sfeer1_3
Alta_Piatto_Chiari_kamerhoog_sfeer3_3
Alta_Chiari_kamerhoog_01_3

Austria Porta Alta Chiari Kamerhoog

Lees meer

Lees minder

 • Kamerhoge houten binnendeur
 • Inclusief gemonteerd blank glas
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De Porta Alta Chiari is een zwarte industriële 4-ruits deur in kamerhoge uitvoering die op iedere gewenste verdiepingshoogte met of zonder kozijnbovendorpel kan worden toegepast in combinatie met de vlakke kamerhoge Piattto Negro. De deur onderscheidt zich door de opbouw van massief Grenen en de sublieme gladde voorlak door gebruik van een HDF toplaag. Alle Porta Alta binnendeuren zijn FSC gecertificeerd en worden geleverd met 12 jaar garantie.

Opbouw
De Porta Alta Chiari is vanuit vier standaard hoogte maten vanuit de onderkant in te korten. Dit kun je zelf eenvoudig doen op de exact gewenste hoogte. De deuren zijn ook door Austria tegen een meerprijs fabrieksmatig ingekort leverbaar. De Porta Alta Chiari is standaard zwart (RAL 9005) voorgelakt. Let op: altijd aflakken om uw deur goed te beschermen.

De bovendorpel hoogte van de Chiari is 70 mm en de inkortbare onderdorpel is 160 mm. De dikte van de deur is 40 mm. De Chiari Kamerhoog is opgebouwd uit een deuroppervlak van HDF en een kern van massief verlijmd Grenen hout. De deur is bestelbaar in stompe uitvoering in alle standaard breedte maten.

Glas 
Het glas van de Porta Alta Chiari is fabrieksmatig gemonteerd blank 6 mm veiligheidsglas. Het glas is in de stijlen en dorpels opgesloten waardoor geen storende glaslatten zichtbaar zijn. De glasroedes zijn slechts 30 mm breed.

Bewerkingen 
De Porta Alta deuren zijn zwart voorgelakt in RAL 9005 (Piatto Negro & Chairi kamerhoog). Maatwerk bij deze serie is niet mogelijk, kies voor maatwerk de modellen uit de Nero Legno serie in kamerhoge uitvoering. Alle modellen kunnen met deelbewerkingen zoals; ingekort op gewenste hoogte, slotgatinfrezing, dwarsboring voor de deurkrukken, scharnierinkrozingen (voor standaard of voor verdekte Swing scharnieren of FORZA Pivo taatsscharnieren) of tochtvaldorpel infrezing geleverd worden. De Chiari Kamerhoog is maximaal 90 mm vanuit de onderzijde in te korten en maximaal 5 mm aan beide stijlen te versmallen.

Deurbeslag 
De deur is nog niet voorzien van slotgat / voorplaat boring voor een FORZA Porta Alta mini magneetslot (doordat de deur nog kan worden ingekort en de hoogte van het slot en de deurkrukken daarvan afhankelijk is). Vanwege de smalle deurstijlen past een standaard 1200 slot niet in deze deur. Pas daarom uitsluitend het FORZA Porta Alta Chiari mini magneetslot toe. U kunt dit zelf aanbrengen met de Porta Alta Chiari freesmal of middels de bovengenoemde fabrieksmatige deelbewerkingen. Bijpassend deurkrukken voor de Chiari kamerhoog binnendeur zijn de FORZA deurkrukken met mini-rozet. De Nero Sicilia deurkruk en het Renov8 Nero kozijn (met of zonder bovendorpel) staan zeer mooi bij deze deuren. Deurkrukken met grotere rozetten passen niet op de Chiari vanwege de smalle stijlen. Door te kiezen voor het Renov8 Nero kozijn in kamerhoge uitvoering zonder bovendorpel kun je de kamerhoge deur direct in lijn onder het plafond toepassen, zorg er wel voor dat het plafond waterpas is en de deur bij openen dus niet het plafond raakt. Kies bij de Chiari kamerhoog voor zwarte kogellager scharnieren, bladpaumelle scharnieren, Swing verdekte scharnieren (in de hoogte in alle drie de keuzes minimaal 4 scharnieren toepassen) of het zwarte Pivo taatsscharnier.

Serie Porta Alta 
Kamerhoge deuren benadrukken de hoogte van de kamer en bieden een minimalistische uitstraling. De Porta Alta is absoluut de beste kamerhoge deur door het gebruik van Grenen hout met HDF toplaag. De Porta Alta is verkrijgbaar in vlak wit voorgelakt, vlak zwart voorgelakt en industriële zwarte 4-ruits glasdeur.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Porta Alta Chiara Kamerhoog
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels van massief grenen hout
 • Breedte: 880 / 930 mm
 • Hoogte: 2400 / 2500 / 2600 / 2700 mm
 • Stomp
 • Behandeling: Voorgelakt in RAL 9005
 • Slot: Zonder slotgatboring
 • Garantie: 12 jaar