Legno_Gavi1_2
Legno_Gavi_sfeer1_1
Legno_Gavi_sfeer2_1
Legno_Gavi_detail1
Legno_Gavi1_2

Austria Roble Legno Gavi

Lees meer

Lees minder

 • Blank eiken glasdeur
 • Standaard onbehandeld
 • Inclusief gemonteerd veiligheidsglas
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De Roble Legno Gavi is een drie-ruits glasdeur en combineert blank Eiken met industrieel design. De Gavi glasdeur is perfect te combineren met de vlakke Eiken Plano of met (vlakke) witte of zwarte deuren. De toplaag is van het mooiste foutvrije Amerikaans Wit Eiken. De Roble Legno Gavi is heel mooi toe te passen als draaideur, taatsdeur of schuifdeur van de hal naar de woonkamer. Alle Roble Legno binnendeuren zijn FSC gecertificeerd, voorzien van een KOMO keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie.

Opbouw
De Roble Legno serie is onbehandeld. Het is het mogelijk om de deur machinaal behandeld met matte Skylt lak te bestellen (de matte lak is ook los te bestellen) om de blanke Eiken kleur optimaal te behouden. Om het mogelijk te maken om naar eigen wens de kleur van de deur te laten aansluiten op de vloer of de Eiken meubels, hebben we ervoor gekozen om de deur niet standaard voor te behandelen. Echter Eiken verkleurt snel onder invloed van UV-straling (zonlicht), dus is het belangrijk om de deur direct te behandelen.

De Gavi glasdeur is verkrijgbaar in een stompe en een opdek versie en in verschillende deurhoogtes. De opbouw van de Gavi deur bestaat uit een kern van vezelplaat met Eiken randhout. Verder heeft de deur een toplaag van foutvrij Amerikaans Wit Eiken.

Glas 
De Gavi binnendeur is voorzien van blank 6 mm veiligheidsglas dat fabrieksmatig geplaatst is in de deur. Het glas is in de stijlen en dorpels opgesloten waardoor er geen storende glaslatten zichtbaar zijn. De glasroede is 3 cm breed. De deur is uitsluitend verkrijgbaar met blank glas.

Bewerkingen 
De Roble Legno Gavi deuren zijn uit voorraad standaard onbehandeld. De deuren zijn tot 5 mm aan alle zijden in te korten of te versmallen. De deuren kunnen met deelbewerkingen geleverd worden; zoals met scharnierinkrozingen voor gewone scharnieren of verdekte Forza Swing scharnieren of met de infrezing voor een tochtvaldorpel of een infrezing voor FORZA taatsbeslag.

Deurbeslag 
De Gavi heeft een slotgatboring voor een Nero Legno smalslot. Bijpassend deurbeslag voor de Plano deur zijn de bijbehorende FORZA deurkrukken met mini-rozet zoals de Nero Toscana of Sicilia. Let op: door de smalle deurstijlen passen deurkrukken met grotere rozetten niet op de Gavi. Het zwarte Renov8 Nero kozijn of het witte Renov8 Blanco kozijn staat ook zeer mooi bij deze deur.

Serie Roble Legno
Op zoek naar de nieuwste trend in binnendeuren voor een interieur met blank Eiken, dan is de Roble Legno serie een uitstekende keuze. Met de combinatie van een industriële blank Eiken glasdeur voor de woonkamer en vlakke blank Eiken deuren voor alle andere kamers is je interieur in een keer volledig gepimpt.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Roble Legno Gavi
 • Opbouw: Deuroppervlak van Amerikaans Wit Eiken. Stijlen en dorpels van massief grenen hout
 • Breedte: Standaard maten, maatwerk tegen meerprijs
 • Hoogte: Standaard maten, maatwerk tegen meerprijs
 • Zowel in stomp als opdek verkrijgbaar
 • Behandeling: Onbehandeld
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Forza smalslot
 • Garantie: 12 jaar