Product01_Austria_Deuren_Sense_Binnendeur_32
Move
Product01_Austria_Deuren_Sense_Binnendeur_32

Austria Sense Move

Lees meer

Lees minder

 • Moderne stijlvolle uitstraling
 • Massieve MDF Panelen
 • Levertijd 1 á 2 werkweken (mits op voorraad)
Toon specificaties Neem contact op

Productomschrijving

De moderne Sense binnendeuren lijn staat bekend om de strakke uitstraling, dankzij de vlakke massieve MDF panelen. Het deurmodel Move, binnen de Sense serie is een vlakke paneeldeur. De deur heeft aan beide zijden dezelfde uitstraling omdat de deur geen glaslatten bevat. Alle Sense binnendeuren zijn FSC gecertificeerd, voorzien van een KOMO keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie.

Opbouw
De deuren zijn uitgevoerd met een haaks profiel. De Move binnendeur heeft smalle (13 cm) deurstijlen waardoor de deur rank oogt. De deuren zijn ook uitermate geschikt om als schuifdeur of openslaande dubbele deur toe te passen.

De stijlen van de Move binnendeur zijn 13 cm breed en de dorpels zijn 13 cm breed. De panelen (MDF) zijn 9 mm dik.

De Sense deurenlijn wordt gezien als de luxere versie van de Svenska deurenlijn, met een breder voorraadprogramma, uitgebreide maatwerk mogelijkheden en een nóg mooiere lak afwerking.

Verder zijn alle benodigde accessoires zoals: aanslaglatten, grepen, schuifdeurkommen en slotgatvullingen standaard uit voorraad leverbaar. De deuren zijn zowel in een stompe als opdek versie beschikbaar en in verschillende deurhoogtes.

Bewerkingen 
De stijlen en dorpels van de Move binnendeur zijn opgebouwd uit massieve grenen delen.

Verder is de deur voorzien van een FORZA 1200 slot- en voorplaatboring. Deze prachtige moderne binnendeur is voor de voorraadmaten wit voorgelakt in zijdeglans RAL 9010. Ook maatwerk is mogelijk bij de Austria Move binnendeur. De maatwerk deuren zijn wit voorbehandeld in RAL9010. De binnendeur is inkortbaar tot 10 mm aan alle zijden.

Deurbeslag
Deurkrukken met een vierkante rozet, zoals de FORZA KlikVast of – Benita deurkrukken series zijn zeer mooi bij deze deuren. Bijpassende deurkrukken zijn leverbaar in RVS, mat nikkel, glans nikkel of zwart. Verder geeft een Renov8 Blanco Kozijn of een Basic Kozijn een mooie complete uitstraling bij de Sense binnendeur serie. Zodra uw voorkeur uitgaat naar een schuifdeursysteem zorgt een Swipe schuifdeursysteem in combinatie met een Cielo schuifdeurkom voor een prachtige interieur uitstraling.

Serie Sense 
Bent u opzoek naar een deurenlijn waarbij sprake is van een moderne uitstraling, dankzij de heldere vormgeving en strakke lijnen en gaat uw voorkeur uit naar een deur met glas zonder zichtbare glaslatten of een dichte strakke deur dan adviseren wij u om een indruk op te doen bij onze Sense moderne binnendeuren. Door de ruime keuze in deurbeslag is er volop ruimte om gevoel en smaak terug te laten komen in een modern stijlvol interieur.

Specificaties

 • Merk: Austria
 • Model: Sense Move
 • Opbouw: Deuroppervlak van HDF. Stijlen en dorpels zijn van vezelplaat
 • Breedte: Standaard maten
 • Hoogte: Standaard maten
 • Stomp of Opdek
 • Behandeling: Voorbehandeld in RAL 9010
 • Slot: Standaard voorzien van slotkastboring Nemef 1200
 • Garantie: 12 jaar